URV

Campus Terres de l'Ebre

UDG UDG

Campus Terres de l'Ebre

Campus Terres de l'Ebre > Professors > Xavier Ortín Font

Xavier Ortín Font

Xavier Ortín Font
Professor

Professor d’EUSES – centre adscrit a la URV. Va realitzar el Doctorat en Medicina a la Universitat Rovira i Virgili (2010), és llicenciat en Medicina per l’Educació Física Universitat de Barcelona (2006) i especialista en Hematologia i Hemoteràpia (2002).

Ha realitzat diversos postgraus en diferents àmbits de la salut i bàsicament en l’àmbit de l’hematologia. També ha participat en diversos cursos, simpòsiums i congressos com a assistent, coordinador i ponent, tant en l’àmbit nacional com internacional.

Ha estat autor o co-autor de diversos treballs publicats en revistes científiques nacionals i internacionals, bàsicament en l’àmbit de l’hematologia.

Ha desenvolupat la seva tasca professional com a metge adjunt del servei d’Hematologia de l’Hospital Joan XXIII, des del passat juny de 2002 fins desembre de 2003. També com a metge adjunt del Centre de Transfusions i Banc de Teixits de Tarragona des del passat desembre de 2003 fins juliol de 2004. Finalment com a metge adjunt del servei d’Hematologia de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, des del passat juliol de 2004 fins a l’actualitat.

És també professor associat del Grau d’Infermeria del Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili.(Farmacologia: cursos 2011-12, 2012-13 i 2013-14; Funció del Cos Humà: curs 2014-15).


xavier.ortin@euseste.es Estudis: Grau en Fisioteràpia
Assignatures: Farmacologia (3r)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Amposta
Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE)
C. Sebastià Joan Arbó, 2.
43870 Amposta (Tarragona)
T. 977 448 093
info@euseste.es
Tortosa
Fisioteràpia
Edifici Seminari de Tortosa · Carretera d’accés al Seminari, s/n. 43500 Tortosa (Tarragona)
T. 977 448 093
info@euseste.es
Cursos Formació Contínua Fisioteràpia
Cursos Formació Contínua CAFE
Màsters
Postgraus, cursos i jornades
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Open chat
Vols més informació?