URV

Campus Terres de l'Ebre

UDG UDG

Campus Terres de l'Ebre

Campus Terres de l’Ebre

TARRAGONA
Un tresor natural i gastronòmic

El Campus de Terres de l’Ebre de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport és un centre adscrit a la Universitat Rovira i Virgili  (EUSES-URV), en el qual s’ofereix estudiar Fisioteràpia, Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) o la doble titulació de Fisioteràpia i CAFE a la província de Tarragona.

Ens trobem al bell mig de les Terres de l’Ebre, reconegudes per la UNESCO com a Reserva Natural de la Biosfera. Amb una implacable naturalesa i gastronomia, aquesta zona ofereix diferents activitats esportives, d’oci i d’enoturisme als seus espais naturals integrats en dos ecosistemes únics al Mediterrani: el Delta de l’Ebre i el Massís dels Ports.

Les classes teòriques del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) s’imparteixen a l’Edifici Universitari d’Amposta, edifici modernista ubicat al costat de la zona esportiva d’Amposta, que compta amb diverses aules, espais i zona polivalent. Per a poder realitzar les classes pràctiques, els alumnes disposen de la totalitat de les instal·lacions esportives amb què compta la ciutat.

Les classes del Grau en Fisioteràpia s’imparteixen al Seminari de Tortosa. L’edifici disposa de diverses aules assignades a la Universitat, on tenen lloc les classes tant teòriques com pràctiques, així com una residència d’estudiants.

Cal comentar que, als dos Graus, hi ha compatibilitat d’horaris per a donar cabuda als alumnes d’ambdós ensenyaments (CAFE + Fisioteràpia).

Si vols saber on ens trobem clica aquí.

Horari Campus CAFE: de dilluns a divendres, de 8h a 15.30h

Horari Campus Fisioteràpia: de dilluns a divendres, d’11h a 19h

Vols més informació?