URV

Campus Terres de l'Ebre

UDG UDG

Campus Terres de l'Ebre

Campus Terres de l'Ebre > Professors > Tània Perales Domini

Tània Perales Domini

Tània Perales Domini
Professora

Professora d’EUSES TE – centre adscrit a la URV, Fisioterapeuta.

Graduada en Fisioteràpia per l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport de les Terres de l’Ebre. Estudiant Màster Universitari d’Osteopatia a l’Escola Universitària Gimbernat. Tutora del projecte S.A.C en col·laboració d’EUSES i l’Ajuntament de Tortosa.

Especialitzada en el tractament de l’articulació temporo-mandibular (ATM), Tractament conservador i invasiu del Dolor Miofascial i altres tècniques com el concepte CORE, reprogramació abdominal i mètode pilates.

Combina la docència amb el treball en el camp privat com a Fisioterapeuta i professora de pilates. És component del Grup d’interès de les Terres de l’Ebre del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.


taniaperales@euseste.es Estudis: Grau en Fisioteràpia
Assignatures : Fonaments en fisioteràpia (1r), Anatomia I (1r), Fisioteràpia Integrada III (4t), Pràctiques-Rotatori clínic (4t)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus, amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Amposta
Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE)
C. Sebastià Joan Arbó, 2.
43870 Amposta (Tarragona)
T. 977 448 093
info@euseste.es
Tortosa
Fisioteràpia
Edifici Seminari de Tortosa · Carretera d’accés al Seminari, s/n. 43500 Tortosa (Tarragona)
T. 977 448 093
info@euseste.es
© 2019 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili