URV

Campus Terres de l'Ebre

UDG UDG

Campus Terres de l'Ebre

Campus Terres de l'Ebre > Professors > Miriam Ejarque Carbó

Miriam Ejarque Carbó

Miriam Ejarque Carbó
Professora

Professora d’EUSES TE, centre adscrit a la URV (Universitat Rovira i Virgili). Llicenciada en Biologia Humana per la Universitat Pompeu Fabra amb especialització en Indústria Farmacèutica, Màster en Recerca Biomèdica per la Universitat Pompeu Fabra i Dra. en Biomedicina per la Universitat de Barcelona a la facultat de Medicina de l’Hospital Clínic.

A banda de l’activitat docent en el Grau de Fisioteràpia, porta 10 anys en el món de la investigació, tant bàsica com clínica, en diabetis i malalties metabòliques. Actualment treballa al hospital Joan XXIII de Tarragona – Institut d’investigació Sanitària Pere Virgili. Durant tots aquests anys ha realitzat la seva activitat investigadora a Espanya, França i Suïssa. Ha publicat fins al moment 13 articles científics en revistes internacionals indexades i ha presentat el seu treball en nombroses congressos nacionals i internacionals.


miriam.ejarque@euseste.es Estudis: Grau en Fisioteràpia
Assignatures : Anatomia I (1r), Anatomia II (1r)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus, amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Amposta
Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE)
C. Sebastià Joan Arbó, 2.
43870 Amposta (Tarragona)
T. 977 448 093
info@euseste.es
Tortosa
Fisioteràpia
Edifici Seminari de Tortosa · Carretera d’accés al Seminari, s/n. 43500 Tortosa (Tarragona)
T. 977 448 093
info@euseste.es
© 2019 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili