URV

Campus Terres de l'Ebre

UDG UDG

Campus Terres de l'Ebre

Campus Terres de l'Ebre > Professors > Josep Rebull Fatsini

Josep Rebull Fatsini

Josep Rebull Fatsini
Professor

Metge facultatiu responsable del Servei de Medicina Preventiva i Salut Pública de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Central de Barcelona. Grau de Llicenciatura amb la qualificació de excel•lent. 1984. Grau de Doctorat: Suficiència investigadora: Universidad de Zaragoza 1998.

Especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública (via MIR) Hospital Clínico Universitario de Zaragoza, els anys 1987-1988-1989. Màster en Salut Pública l’any 1988. Diploma de Direcció Hospitalària, Escuela Nacional de Sanidad, 1988.

Funcionari de carrera del Cuerpo de Funcionarios Superiores de la Administración de la Comunidad Autónoma de Aragón (médicos de sanidad) 1990. Facultatiu especialista de Medicina Preventiva del HCU. de Saragossa 1990-1993.Tècnic en Salut Pública de la unitat docent de medicina familiar i comunitària de Tortosa 1993-1995. Actualment responsable del Servei de Medicina Preventiva i Salut Pública des de l’any 1996. Ha impartit docència en formació de mestratges, postgraus i diplomes de sanitat; professor del curs “Diplomado en Sanidad.” Curs de Tècnic en Prevenció de Riscos Laborals, ha coordinat i impartit el Curs de Metodologia de Recerca per al mòdul troncal de residents de l’Hospital Verge de la Cinta des de 1997 fins l’actualitat i ha participat com a professor en nombrosos cursos de formació continuada. Ha participat en diferents projectes de recerca del FIS i altres organismes. Ha publicat més de 40 articles científics en revistes internacionals indexades, i més de 100 comunicacions a congressos nacionals i internacionals.


josep.rebull@euseste.es Estudis: Grau en Fisioteràpia
Assignatures: Salut Pública (4t)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Amposta
Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE)
C. Sebastià Joan Arbó, 2.
43870 Amposta (Tarragona)
T. 977 448 093
info@euseste.es
Tortosa
Fisioteràpia
Edifici Seminari de Tortosa · Carretera d’accés al Seminari, s/n. 43500 Tortosa (Tarragona)
T. 977 448 093
info@euseste.es
Cursos Formació Contínua Fisioteràpia
Cursos Formació Contínua CAFE
Màsters
Postgraus, cursos i jornades
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Open chat
Vols més informació?