URV

Campus Terres de l'Ebre

UDG UDG

Campus Terres de l'Ebre

Campus Terres de l'Ebre > Professors > Gerson Garrosa Martín

Gerson Garrosa Martín

Gerson Garrosa Martín
Professor

Professor d’EUSES TE, centre adscrit a la URV. Doctor en Activitat Física i Esport per la Universitat Europea de Madrid, Màster en Activitat Física i Salut de la Universitat Europea de Madrid, i Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a l’INEF Madrid (UPM). Col·legiat nº 54868.

Durant el desenvolupament de la seva tesi doctoral, “Valoración del efecto agudo de la práctica de ciclismo en la musculatura lumbar y del muslo”, va participar com autor i coautor en la presentació de diferents treballs en congressos nacionals i internacionals, així com en diferents articles a revistes indexades. En aquest moment la seva tasca investigadora se centra en l’àmbit de les característiques mecàniques de la musculatura en esportistes de resistència.

Actualment desenvolupa la seva tasca com a docent al Grau en Ciències de l’Activitat Física l’Esport a EUSES-TE, Amposta (Tarragona), i al Màster en Entrenament i Nutrició Esportiva de la Universitat Europea de Madrid, on imparteix part del mòdul de Noves Tendències en l’Àmbit Esportiu, així com les tasques d’Educador Físic-Esportiu (Entrenador Personal) por compte propi a Barcelona amb persones sedentàries o amb problemes de salut, i Entrenador Esportiu d’esportistes de resistència (ciclistes), enfocada o no a la competició o proves oficials


g.garrosa@euseste.es Estudis: Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE)
Assignatures: Jocs i Habilitats Motrius (1r), Aprenentatge i Desenvolupament Motor (1r), Activitat Física a la Natura (3r), Teoria de l'Entrenament II (3r), Teoria de l'Entrenament III (4t), Noves Tendències en la Gestió i Recreació Esportiva: BTT (4t), Pràctiques Externes (4t), Treball de Fi de Grau (4t)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Amposta
Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE)
C. Sebastià Joan Arbó, 2.
43870 Amposta (Tarragona)
T. 977 448 093
info@euseste.es
Tortosa
Fisioteràpia
Edifici Seminari de Tortosa · Carretera d’accés al Seminari, s/n. 43500 Tortosa (Tarragona)
T. 977 448 093
info@euseste.es
Cursos Formació Contínua Fisioteràpia
Cursos Formació Contínua CAFE
Màsters
Postgraus, cursos i jornades
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Open chat
Vols més informació?