URV

Campus Terres de l'Ebre

UDG UDG

Campus Terres de l'Ebre

Campus Terres de l'Ebre > Professors > Gerard Monguió Figuerola

Gerard Monguió Figuerola

Gerard Monguió Figuerola
Professor

Professor d’EUSES – centre adscrit a la URV. Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (INEFC Lleida 2001) i Màster en Direcció i Administració d’Empreses – MBA (EUNCET – UPC 2006). Va néixer a Tarragona el 1978.

La seva trajectòria professional s’inicia col·laborant en diferents administracions públiques just en finalitzar els seus estudis universitaris i, seguidament amb la fundació i gerència de l’empresa de gestió d’equipaments esportius Grup Serviesport. Amb el seu treball ajuda al desenvolupament i consolidació de l’empresa, assolint els darrers anys el lideratge del sector al territori de Tarragona.

Actualment és Cap d’Operacions i Serveis dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, on és el màxim responsable de les àrees de voluntaris, transports, allotjament, serveis mèdics, serveis de seguretat i vila mediterrània.

La seva evolució ve reforçada amb la participació i implicació amb entitats sense ànim de lucre relacionades amb l’àmbit de l’emprenedoria i la formació, bàsicament a la Jove Cambra Internacional de Tarragona, la qual va presidir l’any 2004. Fou President Nacional de la Federació Catalana de Joves Cambres l’any 2008 i director de la Conferència Europea Tarragona 2011, esdeveniment que va aplegar a la ciutat més de 2500 emprenedors de tot el món.

És col·laborador del Màster en Gestió Esportiva de l’IDEC i formador en diferents cursos de gestió empresarial i esportiva, així com d’habilitats directives i personals.


gerard.monguio@euseste.es Estudis: Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE)
Assignatures: Instal·lacions esportives (3r)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Amposta
Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE)
C. Sebastià Joan Arbó, 2.
43870 Amposta (Tarragona)
T. 977 448 093
info@euseste.es
Tortosa
Fisioteràpia
Edifici Seminari de Tortosa · Carretera d’accés al Seminari, s/n. 43500 Tortosa (Tarragona)
T. 977 448 093
info@euseste.es
Cursos Formació Contínua Fisioteràpia
Cursos Formació Contínua CAFE
Màsters
Postgraus, cursos i jornades
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Open chat
Vols més informació?