URV

Campus Terres de l'Ebre

UDG UDG

Campus Terres de l'Ebre

Campus Terres de l'Ebre > Professors > Elsa Gil Mateu

Elsa Gil Mateu

Elsa Gil Mateu
Professora

Diplomada en Infermeria per l’Escola Universitària Verge de la Cinta (Universitat Rovira i Virgili) el 1997. Llicenciada en Antropologia Social i Cultural per la UNED el 2012. Postgrau en Infermeria davant de la persona en discapacitat física per l’Escola Universitària d’infermeria (Universitat Rovira i Virgili) el 1999. Postgrau en Urgències, Emergències i Catàstrofes per la Universitat Alfonso X, El Sabio el 1998. Màster Interuniversitari en Antropologia Mèdica i salut global per la Universitat Rovira i Virgili i Universitat de Barcelona el 2019. Postgrau Interuniversitari en Docència Universitària per la Universitat Rovira i Virgili el 2022. Doctoranda en el programa de Infermeria i salut.

Professora del Grau d’Infermeria del Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili (Pràctiques en simulació clínica II i III, Infermeria en situacions crítiques, Antropologia i Ciutadania i Pràctiques clíniques IV).  Actualment compagina la docència a la URV i a EUSES amb l’activitat assistencial com Infermera a l’Hospital Comarcal de Mora d’Ebre.

Autora i co-autora de diferents treballs publicats en revistes científiques nacionals i internacionals bàsicament en l’àmbit de metodologia docent.  Ha participat en diferents congressos, curos com a assistent i ponent. Ha participat en projectes d’innovació docent de la Universitat Rovira i Virgili.

 


elsa.gil@euseste.es Estudis: Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE)
Assignatures: Primers Auxilis (3r)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Amposta
Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE)
C. Sebastià Joan Arbó, 2.
43870 Amposta (Tarragona)
T. 977 448 093
info@euseste.es
Tortosa
Fisioteràpia
Edifici Seminari de Tortosa · Carretera d’accés al Seminari, s/n. 43500 Tortosa (Tarragona)
T. 977 448 093
info@euseste.es
Cursos Formació Contínua Fisioteràpia
Cursos Formació Contínua CAFE
Màsters
Postgraus, cursos i jornades
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Open chat
Vols més informació?