URV

Campus Terres de l'Ebre

UDG UDG

Campus Terres de l'Ebre

Campus Terres de l'Ebre > Professors > Alba Aixendri Andreu

Alba Aixendri Andreu

Alba Aixendri Andreu
Formació continuada

Professora d’EUSES TE – centre adscrit a la URV, Fisioterapeuta i Osteòpata D.O.

Diplomada en Fisioteràpia per la Universitat Rovira i Virgili. Màster d’Osteopatia per la Fundació Escola d’Osteopatia de Barcelona IDEC Universitat Pompeu Fabra. Especialitzada amb Tractament conservador i invasiu del Dolor Miofascial, Tractament de les disfuncions crani-mandibulars, crani-cervicals i dolor facial, Fibròlisi instrumental Miofascial i amb Tècniques de Neurodinàmica.

Combina la docència amb el treball en el camp privat com a Fisioterapeuta i Osteòpata i és component del Grup d’interès de les Terres de l’Ebre, del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.


alba.aixendri@euseste.es Estudis: Grau en Fisioteràpia
Assignatures : Valoració en Fisioteràpia II (2n), Mètodes específics d’intervenció en Fisioteràpia II (3r), Introducció a la teràpia Manipulativa Perifèrica – Optativa (4t), Tècniques específiques en fisioteràpia – Optativa (4t), Pràctiques-Rotatori Clínic (4t)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus, amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Amposta
Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE)
C. Sebastià Joan Arbó, 2.
43870 Amposta (Tarragona)
T. 977 448 093
info@euseste.es
Tortosa
Fisioteràpia
Edifici Seminari de Tortosa · Carretera d’accés al Seminari, s/n. 43500 Tortosa (Tarragona)
T. 977 448 093
info@euseste.es
© 2019 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili