URV

Campus Terres de l'Ebre

UDG UDG

Campus Terres de l'Ebre

Campus Terres de l'Ebre > Professors > Abraham Batalla Gavaldà

Abraham Batalla Gavaldà

Abraham Batalla Gavaldà
Professor

Doctor per la Universitat de Lleida (UdL) especialista en rendiment esportiu en esports col·lectius (Bàsquet). Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la UB, itinerari d’Alt Rendiment Esportiu. Nº de col·legiat 52362.

Màster en Alt Rendiment Esportiu (RETAN) per la UB, Màster Professional  en Alt Rendiment Esportiu en Esports Col·lectius per la UB i la Fundació F.C.B. Graduat en Fisioteràpia per la Universidad Cardenal Herrera – CEU. Títol de Certificat d’Aptitud Pedagògica (C.A.P.), equivalent al Màster d’Educació. Entrenador Nacional (Nivell 3) de Bàsquet per la Federació Espanyola de Basquetbol.

Com a preparador físic en el camp del basquetbol, ha estat Director de l’àrea de Preparació Física del C.B. Cornellà durant 4 temporades, al Nou Bàsquet Femení Castelló, dues temporades, i 5 temporades al E.B Vila-real.

Més recentment acumula experiències internacionals com a Preparació Físic i Fisioterapeuta amb dos estades a la Xina amb jugadors professionals per a promocionar el Mundial de Basquetbol disputat l’any 2019, la primera amb la empresa Europrobasket i la segona amb BoDream. Participa en el Summer Camp de l’Europrobasket International Academy.

Publicacions

Batalla, A., Bofill, A.M., Montoliu, R. & Corbi, F., (2018). “Relación entre la Frecuencia Cardíaca y el marcador, en un equipo de baloncesto femenino amateur, durante una fase de descenso”. Revista Apunts; Educación Física y Deportes, 132, 110-122

https://www.revista-apunts.com/hemeroteca/?article=1825

Batalla-Gavalda, A., Bofill-Rodenas, A.M., Corbi-Soler, F. Montoliu-Colás, R., Planas-Aanzano, A. (2016). Balance hídrico en jugadoras amateur de baloncesto: seguimiento en 10 partidos. Revista Española Nutrición Humana Dietética; 20(2): 111 – 119.

http://ww.renhyd.org/index.php/renhyd/article/view/204

Batalla, A., Corbi, F., Bofill, A.M. & Planas, T. (2013) “Evolución de la frecuencia cardíaca en un equipo de baloncesto femenino durante un play off de descenso”. Revista Internacional de deportes Colectivos, 15, 111-117.

https://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=6300162

Batalla, A., Corbi, F., Bofill, A.M., Planas, T. & Gordillo, A., (2013). “Evolución de los factores psicológicos en el baloncesto femenino: un ejemplo de aplicación en el ámbito competitivo”. Revista Internacional de deportes Colectivos, 15, 118-123.

https://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=6326389


a.batalla@euseste.es Estudis: Grau en Fisioteràpia
Assignatures: Activitat Física i Exercici Terapèutic (3r), Fisioteràpia en Especialitats Clíniques II (3r), Fisioteràpia de l'Esport 1: Fonaments Bàsics de Teoria de l'Entrenament (3r), Fisioteràpia de l’Esport (4t), Rotatori Clínic (4t), Treball de Fi de Grau (4t).
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Amposta
Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE)
C. Sebastià Joan Arbó, 2.
43870 Amposta (Tarragona)
T. 977 448 093
info@euseste.es
Tortosa
Fisioteràpia
Edifici Seminari de Tortosa · Carretera d’accés al Seminari, s/n. 43500 Tortosa (Tarragona)
T. 977 448 093
info@euseste.es
Cursos Formació Contínua Fisioteràpia
Cursos Formació Contínua CAFE
Màsters
Postgraus, cursos i jornades
© 2023 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Open chat
Vols més informació?