URV

Campus Terres de l'Ebre

UDG UDG

Campus Terres de l'Ebre

Campus Terres de l'Ebre > Professors > José Vicente Beltrán Garrido

José Vicente Beltrán Garrido

José Vicente Beltrán Garrido
Professor

Doctor per la Universitat de Lleida (UdL). Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per INEFC Lleida. Itinerari específic curricular d’exercici físic i salut.

En acabar els estudis de llicenciatura es va incorporar com a investigador predoctoral AGAUR FI al laboratori de biomecànica de l’INEFC Lleida. Durant aquest període va realitzar la tesi doctoral, en la que va realitzar un metanàlisi dels efectes del mètode de contrastos sobre el rendiment muscular.

Fa recerca col·laborant amb professorat del INEFC i dirigint treballs final de màster tant del INEFC com de la UB.

Ha sigut docent de grau i llicenciatura de CAFE a les assignatures de biomecànica, teoria de l’entrenament, planificació i valoració de l’entrenament esportiu i a l’especialitat d’atletisme del INEFC Lleida. Com també docent de postgrau al màster d’activitat física i salut (MAFiS) i al màster de rendiment esportiu i tecnificació dalt nivell (RETAN) del INEFC Barcelona.
Després de la tesi doctoral es va iniciar al món professional del fitness com a entrenador personal, tècnic de fitness, coordinador d’entrenaments personals i director tèncic, actualment combina la docència amb la coordinació de l’àrea de formació de Trèvol Lleida.

Publicacions:

Borao, O., Planas, A., Beltran, V., & Corbi, F. (2015). Effects of a 6-week neuromuscular ankle training program on the Star Excursion Balance Test for basketball players. Apunts Medicina de l’Esport, 50(187), 95–102. https://doi.org/10.1016/j.apunts.2015.02.002

Beltran-Valls, M. R., Camarero-López, G., Beltran-Garrido, J. V., & Cecilia-Gallego, P. (2017). Effects of a Tapering Period on Physical Condition in Soccer Players. Journal of Strength and Conditioning Research. 
https://doi.org/10.1519/JSC.0000000000002138

Cirer-Sastre, R., Beltrán-Garrido, J. V, & Corbi, F. (2017). Contralateral Effects after Unilateral Strength Training: A Meta-Analysis Comparing Training Loads. Journal of Sports Science and Medicine, 16, 180–186.

Latorre-Rojas, E. J., Prat-Subirana, J. A., Peirau-Terés, X., Mas-Alòs, S., Beltrán-Garrido, J. V., & Planas-Anzano, A. (2017). Determination of functional fitness age in women aged 50 and older. Journal of Sport and Health Science. https://doi.org/10.1016/j.jshs.2017.01.010


jose.vicente@euseste.es Estudis: Grau en Fisioteràpia
Assignatures : Bioestadística (2n)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus, amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Amposta
Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE)
C. Sebastià Joan Arbó, 2.
43870 Amposta (Tarragona)
T. 977 448 093
info@euseste.es
Tortosa
Fisioteràpia
Edifici Seminari de Tortosa · Carretera d’accés al Seminari, s/n. 43500 Tortosa (Tarragona)
T. 977 448 093
info@euseste.es
© 2019 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili