Jordi Abella Redondo | Euses - Campus Terres de l'Ebre (Tarragona)
URV

Campus Terres de l'Ebre

UDG UDG

Campus Terres de l'Ebre

Campus Terres de l'Ebre > Professors > Jordi Abella Redondo

Jordi Abella Redondo

Jordi Abella Redondo
Professor

Professor d’EUSES TE, centre adscrit a la URV. Llicenciat en Educació Física per l’INEFC Lleida, Col·legiat nº 9752. Entrenador futbol N3 (CFGS) i UEFA A (N2). Curs Coordinador Futbol Base – FCF. Coordinador del COPLEFC a la Delegació de Tarragona.

Professor d’ESO i de Batxillerat a diversos centres educatius de Tarragona i a cursos del Consell Esportiu del Tarragonès, Orthos Tarragona, etc. Professor de Cicles Formatius d’Ensenyaments Esportius de Grau Mitjà i Superior en Futbol (CENAFE i CataloniaSports Formació).

Conferenciant a diferents actes, xerrades i seminaris relacionats amb el món del futbol (Nike Camp Pro, Càpsules Primavera EUSES-TE, Congrés CENAFE La Pobla, Congrés Futbol 360º Terrassa, etc.).

Preparador físic de futbol professional a diferents categories i clubs de 2a divisió A, 2a divisió B i 3a divisió (C. Gimnàstic de Tarragona, Girona FC, CE Sabadell FC i CF Pobla de Mafumet). Director i coordinador del futbol base a diferents clubs (C. Gimnàstic de Tarragona i CF Pobla de Mafumet, UE Pallaresos). Tècnic de Captació Nacional pel Real Madrid CF. Entrenador a diferents categories formatives i a diferents clubs (FC Barcelona Escola Tecnificació, C. Gimnàstic de Tarragona, CF Pobla de Mafumet, UE Pallaresos).


jordi.abella@euseste.es Estudis: Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE)
Assignatures: Ampliació dels Esports: Futbol II (3r)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Amposta
Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE)
C. Sebastià Joan Arbó, 2.
43870 Amposta (Tarragona)
T. 977 448 093
info@euseste.es
Tortosa
Fisioteràpia
Edifici Seminari de Tortosa · Carretera d’accés al Seminari, s/n. 43500 Tortosa (Tarragona)
T. 977 448 093
info@euseste.es
© 2020 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili