URV

Campus Terres de l'Ebre

UDG UDG

Campus Terres de l'Ebre

Campus Terres de l'Ebre > Professors > Jordi Abella Redondo

Jordi Abella Redondo

Jordi Abella Redondo
Professor

Professor d’EUSES, centre adscrit a la URV. Llicenciat en Educació Física i Esports INEFC Lleida. Entrenador Nivell 1 futbol – FCF.  Entrenador Nivell 2 futbol – FCF.  Curs Coordinador Futbol Base – FCF.

Experiència docent:

Professor d’ESO i de Batxillerat. Professor de diferents cursos al Consell Esportiu del Tarragonès, Orthos Tarragona, etc. Professor a CENAFE (Centro Nacional de Entrenadores de Futbol). Conferenciant a diferents actes, xerrades i seminaris relacionats amb el món del futbol (Nike Camp Pro, Congrés CENAFE La Pobla, Congrés Futbol 360º Terrassa, etc.).

Experiència professional:

Entrenador des de 1998 a diferents categories formatives i a diferents clubs (C. Gimnàstic de Tarragona, CF Pobla de Mafumet, UE Pallaresos). Preparador físic professional desenvolupat a diferents categories i Clubs de futbol de 3a divisió, 2a divisió B i 2a divisió A (CF Pobla de Mafumet, Girona FC, CE Sabadell FC i C. Gimnàstic de Tarragona). Director i coordinador a diferents Clubs de futbol a nivell provincial (C. Gimnàstic de Tarragona i CF Pobla de Mafumet).


jordi.abela@euseste.es Estudis: Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (CAFE)
Assignatures : Ampliació dels Esports: Futbol II (3r)
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus, amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Amposta
Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE)
C. Sebastià Joan Arbó, 2.
43870 Amposta (Tarragona)
T. 977 448 093
info@euseste.es
Tortosa
Fisioteràpia
Edifici Seminari de Tortosa · Carretera d’accés al Seminari, s/n. 43500 Tortosa (Tarragona)
T. 977 448 093
info@euseste.es
© 2019 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili