Jaume Guerra Sánchez | Euses - Campus Terres de l'Ebre (Tarragona)
URV

Campus Terres de l'Ebre

UDG UDG

Campus Terres de l'Ebre

Campus Terres de l'Ebre > Professors > Jaume Guerra Sánchez

Jaume Guerra Sánchez

Jaume Guerra Sánchez
Director del Grau en Fisioteràpia

Director del Grau en Fisioteràpia i professor d’EUSES TE, centre adscrit a la URV (Universitat Rovira i Virgili).

Graduat en Fisioteràpia per l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport de les Terres de l’Ebre (EUSES TE). Actualment, a banda de la direcció del grau, en l’àmbit docent imparteix classes en el Grau en Fisioteràpia. Col·legiat nº 12894.

Màster en Readaptació a l’Activitat Física i la competició Esportiva per la fundació UDG. Formació continua a través de cursos de postgrau enfocats al perfeccionament del diagnòstic i tractament clínic; entre els que destaquen cursos com ara Fibròlisi Instrumental Miofascial, disfuncions i rehabilitació d’espatlla Ann Cools, concepte Mulligan, abordatge dels principals problemes de maluc i espatlla, entre d’altres.

És membre de la Societat Catalano Balear de fisioteràpia i del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Amb experiència com a fisioterapeuta en el CAR Blume, Xarxa Sanitària de Santa Tecla i Centre Mèdic Tecnon, actualment comparteix la docència amb el treball en el camp privat.


j.guerra@euseste.es Estudis: Grau en Fisioteràpia
Assignatures: Procediments Generals en Fisioteràpia I (1r), Procediments Generals en Fisioteràpia II (1r), Fisioteràpia Integrada I (2n), Fisioteràpia Integrada II (3r), Fisioteràpia de l'Esport I (3r), Tècniques Específiques en Fisioteràpia (4t).
ELS NOSTRES CAMPUS
Fes un recorregut a través dels nostres Campus,
amb la millor formació especialitzada i continuada en la salut i l'esport.
EUSES
Amposta
Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE)
C. Sebastià Joan Arbó, 2.
43870 Amposta (Tarragona)
T. 977 448 093
info@euseste.es
Tortosa
Fisioteràpia
Edifici Seminari de Tortosa · Carretera d’accés al Seminari, s/n. 43500 Tortosa (Tarragona)
T. 977 448 093
info@euseste.es
© 2020 ® Euses Escola Universitària de la Salut i l´Esport. Centre adscrit a la Universitat de Girona i a la Universitat Rovira i Virgili